Investigating Antioxidant Properties and Antimicrobial of Nanocomposite Films Containing Synthesized Silver Nanoparticles by Green Way in Food Packaging

Document Type : Original Article

Authors

Department of Chemistry, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran


  • Licciardello, Trends in food Science & Technology, 65, 2017, 32.
  • Marsh, B. Bugusu, Journal of Food Science, 72, 2007, 39.
  • محمد گنجه، سید مهدی جعفری، مرادامان جانی، "استفاده از پوشش‌های با خاصیت ضدمیکروبی در بسته‌بندی مواد غذایی"، فصلنامه علمی-ترویجی علوم و فنون بسته‌بندی، شماره 16، 1392، 23-16.
  • سید امیر محمد مرتضویان، محمد حسین عزیزی، سارا سهراب وندی، "فیلم‌های خوراکی: شاخص‌های کیفی و روش‌های تولید"، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 4، 1389، 117-107.
  • Benhacine, A. Ouargli, A.S. Hadj-Hamou, Polymer-Plastics Technology and Materials, 58, 2019, 328.
  • T. Deng, S.F. Yin, X.B. Wu, M. Sun, Z.Q. Li, International Journal of Hydrogen Energy, 44, 2019, 2752.
  • Chatterjee, N. Kulshrestha, P.N. Gupta, Measurement, 82, 2016, 490.
  • Frone, C.A. Nicolae, R.A. Gabor, D.M. Panaitescu, Polymer Degradation and Stability, 121, 2015, 385.
  • A. Dadfar, I. Alemzadeh, S.R. Dadfar, M. Vosoughi, Materials & Design, 32, 2011, 1806.
  • De Azeredo, Food Research International, 42, 2009, 1240.
  • Sanguansri, M.A. Augustin, Trends in Food Science & Technology, 17, 2006, 547.
  • D.F. Mihindukulasuriya, L.T. Lim, Trends in Food Science & Technology, 40, 2014, 149.
  • Bharathi, V. Thirumurugan, M. Kavitha, G. Muruganadam, K. Ravichandran, M. Seturaman, World J. Pharm. Sci., 3, 2014, 1415.
  • S. Alsaggaf, S.H. Moussa, A.A. Tayel, International Journal of Biological Macromolecules, 99, 2017, 499.
  • Bunghez, A. Barbinta, M. Patrascu, N. Badea, S. Doncea, A. Popescu, J Optoelec. Adv. M., 14, 2012, 1016.
  • Dauthal, M. Mukhopadhyay, J nanopart. Res., 15, 2013, 1.
  • Pandit, M. Rai, C.A. Santos, Environmental Chemistry Letters, 25, 2017, 1.
  • Yoksan, S. Chirachanchai, Materials Science and Engineering: C, 30, 2010, 891.
  • Sarkar, S. Irshaan, S. Sivapratha, R. Choudhary, Springer International Publishing, 1, 2016, 185.
  • M. Cozmuta, A. Peter, L.M. Cozmuta, N. Camelia, L. Crisan, L. Baia, A. Turila. Packaging Technology and Science, 1, 2015, 271.
  • Collins. Publishers-Self-Help, 1, 2016, 168.
  • Kadam, M. Bilal, S. Palamthodi, S.S. Lele, International Journal of Molecular Sciences, 20, 2019, 3620.
  • Mallikarjuna, G. Narasimha, G.R. Dillip, B. Praveen, B. Shreedhar, C.S. Lakshmi, B.D.P. Raju, Digest Journal of Nanomaterials and Biostructures, 6, 2011, 181.
  • Jegadeeswaran, R. Shivaraj, R. Venckatesh, Digest Journal of Nanomaterials and Biostructures, 7, 2012, 991.
  • زهرا بدیعی، سید علی یاسینی اردکانی، محمد میرجلیلی،"مطالعه ویژگی فیلم‌های نانوکامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانوذرات نقره و مقایسه اثر ضدمیکروبی آن‌ها"، علوم غذایی و تغذیه، شماره 3، 1397، 12-5.
  • Johnsona, I. Obota, U. Ukponga, J Mater. Environ. Sci., 5, 2014, 899.
  • Veerasamy, T.Z. Xin, S. Gunasagaran, T.F.W. Xiang, E.F.C. Yang, N. Jeyakumar, J. Saudi. Chem. Soc., 15, 2011, 113.
  • سمیه کاووسی، هاشم یعقوبی، "ﺳﻨﺘﺰ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه ﺑﻪ روش ﺳﺒﺰ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻋﺼﺎره ﮔﻴﺎه ﻣﺮزﻧﺠﻮش اروﭘﺎﻳﻲ (Origanum majorana) و ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮات ﺿﺪﻣﻴﻜﺮوﺑﻲ آن"، ﻣﺠﻠﻪ پژوهش‌های ﺳﻠﻮﻟﻲ و ﻣﻮﻟﻜﻮﻟﻲ (مجله زیست‌شناسی ایران)، شماره 2، 1396، 161-173.
  • F. Speth, R.S. Varma, Accounts. Chem. Res., 44, 2011, 469.
  • E.T. Hwang, J.H. Lee, Y.J. Chae, Y.S. Kim, B.C. Kim, B.I. Sang, M.B. Gu, Small, 4, 2008, 746.